Live Chat

should i buy lugaru?

The place to discuss all things Lugaru.

should i buy lugaru?

Postby Hat » Mon Jun 20, 2011 3:18 am

i have downloaded the demo and played it many times an-*hic*excuse me me for a second*cough* *hack* *HACK!* *hacks up a a whole whale man* :shock: and had some fun whith the demo.and for the past few weeks i have been thinking of buying the game.what do you guys think. :|
Hat
 
Posts: 15
Joined: Fri Jun 03, 2011 9:20 pm

Re: should i buy lugaru?

Postby Count Roland » Mon Jun 20, 2011 6:37 am

I think yes if you have the funds, it's provided me with many hours of replay value especially with all the added mods and modding you can do yourself.
User avatar
Count Roland
 
Posts: 2936
Joined: Tue Sep 25, 2007 11:15 pm
Location: Galapagos Islands, rodeoin some turtles.

Re: should i buy lugaru?

Postby Hat » Mon Jun 20, 2011 5:36 pm

your right im gonna buy it right now
Hat
 
Posts: 15
Joined: Fri Jun 03, 2011 9:20 pm

Re: should i buy lugaru?

Postby Count Roland » Mon Jun 20, 2011 6:31 pm

Glad to hear it! Just remember modding the game by yourself is a bit difficult. fortunately there's beginning to be a rather large repository of helpful people.
User avatar
Count Roland
 
Posts: 2936
Joined: Tue Sep 25, 2007 11:15 pm
Location: Galapagos Islands, rodeoin some turtles.

Re: should i buy lugaru?

Postby Jacktheawesome » Tue Jul 19, 2011 11:48 pm

I still haven't found the config.txt for Lugaru, and I've owned it for 5 years :oops:
User avatar
Jacktheawesome
 
Posts: 2406
Joined: Sun Sep 12, 2010 1:06 am
Location: In Zulway's foot palace.

Re: should i buy lugaru?

Postby rudel_ic » Wed Jul 20, 2011 1:01 am

Jacktheawesome wrote:I still haven't found the config.txt for Lugaru, and I've owned it for 5 years :oops:

Your file browser should have a search function. Use it to search for the file.
User avatar
rudel_ic
official Wolfire heckler
 
Posts: 2193
Joined: Sun Aug 28, 2005 11:19 pm
Location: Hamburg City

Re: should i buy lugaru?

Postby Jacktheawesome » Wed Jul 20, 2011 1:23 am

Yeah I know. I've searched that way, no luck, I've looked in application support and my copy of Lugaru HD didn't come with an application support folder, and it's not in the original folder, it's just weird.
iBook G4 running OS 10.5.8 btw, although the same goes for the iMac running 10.6.7 and the Macbook Pro running 10.5.8
User avatar
Jacktheawesome
 
Posts: 2406
Joined: Sun Sep 12, 2010 1:06 am
Location: In Zulway's foot palace.

Re: should i buy lugaru?

Postby Count Roland » Wed Jul 20, 2011 6:38 am

Have you tried showing package contents on the game itself? I mean I don't think that's likely but still.
User avatar
Count Roland
 
Posts: 2936
Joined: Tue Sep 25, 2007 11:15 pm
Location: Galapagos Islands, rodeoin some turtles.

Re: should i buy lugaru?

Postby Jacktheawesome » Wed Jul 20, 2011 1:48 pm

First thing I tried :)


EDIT

Guys guys! Found config.txt. Set debug mode to 1. Read debug readme. None of the commands work. Anything special I need to do?
User avatar
Jacktheawesome
 
Posts: 2406
Joined: Sun Sep 12, 2010 1:06 am
Location: In Zulway's foot palace.

Re: should i buy lugaru?

Postby Count Roland » Thu Jul 21, 2011 8:43 am

well did you actually go into the game or did you try it from the menu? also did you make sure to shift+m before trying to place things? or does the console work? can you see the writing on the screen with your user name? Also where was it?
User avatar
Count Roland
 
Posts: 2936
Joined: Tue Sep 25, 2007 11:15 pm
Location: Galapagos Islands, rodeoin some turtles.

Re: should i buy lugaru?

Postby Jacktheawesome » Thu Jul 21, 2011 2:14 pm

Well, in probably the most inexplicably n00bish move ever, I have been clicking on the icon wrong, so Show Package Contents wasn't showing up. Even though I have been doing it perfectly over and over again in OG. *facepalm* I tried stuff in challenge levels, campaign, and tutorial. shift+m just makes him crouch. What is the console? No writing anywhere.
Are you on a PC? Maybe the commands are different, although I don't know why that would be the case. Also where did you find it? In OG there's a copy of config.txt in Data, but it doesn't actually change anything. You have to go to application support. I wonder if it's something like that.
User avatar
Jacktheawesome
 
Posts: 2406
Joined: Sun Sep 12, 2010 1:06 am
Location: In Zulway's foot palace.


Return to Lugaru

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group