Live Chat

Windowed Mode

The place to discuss all things Lugaru.

Windowed Mode

Postby William » Tue Sep 18, 2012 2:26 pm

Is it possible to have Lugaru play in a windowed mode? :)
I've had a look, but didn't find anything helpful..

Thanks.
William
 
Posts: 26
Joined: Mon Aug 06, 2012 7:33 am

Re: Windowed Mode

Postby rudel_ic » Tue Sep 18, 2012 2:31 pm

Did you try pressing Alt+Enter?
User avatar
rudel_ic
official Wolfire heckler
 
Posts: 2193
Joined: Sun Aug 28, 2005 11:19 pm
Location: Hamburg City

Re: Windowed Mode

Postby William » Tue Sep 18, 2012 2:44 pm

Yes, that doesn't do anything. Any other ideas?
William
 
Posts: 26
Joined: Mon Aug 06, 2012 7:33 am

Re: Windowed Mode

Postby rudel_ic » Tue Sep 18, 2012 2:58 pm

Add the startup flag -windowed and see if that works.

Try the "Safe Mode" version.
User avatar
rudel_ic
official Wolfire heckler
 
Posts: 2193
Joined: Sun Aug 28, 2005 11:19 pm
Location: Hamburg City

Re: Windowed Mode

Postby William » Tue Sep 18, 2012 3:27 pm

"-windowed" worked. No idea why I didn't think of that before. :oops:
Thanks very much. :)
William
 
Posts: 26
Joined: Mon Aug 06, 2012 7:33 am

Re: Windowed Mode

Postby Ninja_Azzazzin » Tue Jan 08, 2013 1:28 pm

So where do i put the flag "-windowed" At i dont understand. Could someone please explain this to me?
Ninja_Azzazzin
 
Posts: 9
Joined: Sun Jan 06, 2013 6:32 pm

Re: Windowed Mode

Postby rudel_ic » Tue Jan 08, 2013 6:22 pm

If you're on Windows:
You put the startup flag into the Desktop shortcut (or Start Menu shortcut) that starts Lugaru.
For that, you go into the properties of the shortcut (right-click, properties), and where it says
"c:\path\to\lugaru\Lugaru.exe"
You change it to
"c:\path\to\lugaru\Lugaru.exe -windowed"

If you're on OS X:
Open a Terminal: Press CMD-Space and enter "terminal" without quotes, pick the first one
In the Terminal window, type this:
open /Applications/Lugaru.app --args -windowed
... and press Enter. This assumes that Lugaru is located at /Applications/Lugaru.app
Not sure whether there's an easier way than doing this inside a script or something. There probably is though.

If you're on Linux:
You should really know how it works. It's a flag.
User avatar
rudel_ic
official Wolfire heckler
 
Posts: 2193
Joined: Sun Aug 28, 2005 11:19 pm
Location: Hamburg City

Re: Windowed Mode

Postby Ninja_Azzazzin » Tue Jan 08, 2013 10:28 pm

Awesome thanks for the help!
Ninja_Azzazzin
 
Posts: 9
Joined: Sun Jan 06, 2013 6:32 pm

Re: Windowed Mode

Postby anamika » Tue Sep 09, 2014 6:46 am

Ah yes, I believe there is a level limit for Lugaru's campaigns. But you could always just split your campaign into two separate campaigns. What I mean is, make one campaign with, for example, 25 levels. Then make a "part 2" campaign with all the other levels. Some of the user-submitted campaigns have had to have been split in two because they are too large. If it's necessary, nobody will care. People will be very glad you have taken the time to make any new maps at all.
anamika
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 09, 2014 6:39 am


Return to Lugaru

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group